Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Okrouhliku. Jako mlady obcan CR citite spravne ten chaos v nasi republice. Hledate pricinu a citite nemohoucnost si spravne odpovedet. Citite postupnou hlubsi a hlubsi letargii obcanu k problemum CR. Nosite v srdci pisen pana Kryla jako balzam na tuto situaci. Prekrasne. Jenze....

Je nutno najit nejakou cestu. Chceme-li zustat samostatna a demokraticka republika, je treba zacat diskuzi o nove ceste. Moje mysleni vychazi ze zkusenosti technologa, ktery MUSEL stale hledat nove veci pro zlepseni postupu vyroby. Vytvarel jsem kroky vyroby proti zmetkum. Vyrobni delnik, postupova-li podle meho navodu, nemel duvod vyrobit spatny dilec. Tento princip se snazim prenest do mich kroku v celem osobnim zivote.

Pro svoji odpoved, pane Okrouhliku, vam doporucuji prozkoumat minulost organizaci ruznych zemi, jak ti se vyporadali s podobnymi problemy. Osobne jsem to udelal a byl jsem prekvapen nad organizaci, ktera se zabyvala stejnym problemem a nasla RESENI tohoto problemu. Nebudu rozvadet co jsem nasel, ale dam vam dve jmena, ktera vam pomohou ve vasem hledani. Prvni je baron Montesqueiu a druhe je obcan Madison. U techto jmen moje hledani skoncilo. Jejich prace a jejich mysleni prineslo organizaci, ktera vam muze pomoci odpovedet na otazku jak dal. Good Luck v hledani.

0 0
možnosti

Jo, jo, s koncem Babiše nastane v Česku ta skutečná demokracie, zavládne pravda a láska a lev bude líhat s beránkem, tedy Kalousek s Ondráčkem, nad tím povane vůně fial a Němcová s Bělobrádkem budou zpívat álelujá. To chcete, aby Babiš v předčasných volbách získal v parlamentu absolutní většinu? Všichni křičí "Babiš ven" a nikdo neřekne, co sám udělá, až se to stane.

3 0
možnosti
Foto

To netvrdím, on bude fakticky vládu řídit dál, ale už ne z pozice předsedy vlády... Prostě jen vymenit prědsedu vlády...

0 0
možnosti

Když tady píšete o tom, že za těch 29 let jsme si zažili pěkné rozkrádání, tak máte pravdu, leč směrem k dnešku to má jednu slabinu.

Nelze hovořit plakat nad rozkrádáním v minulosti a zároveň stavět na těch politicích, kteří nyní vystupují proti Babišovi. Třeba včera byla za hvězdu demonstrace na Václaváku Němcová, tedy členka ODS, strany, která v různých rozkrádáních jela jako auto na dálnici, a Kalousek, který v takových stranách (a ne v jedné) byl také.

S těmito tvářemi, na kterých byla postavená včerejší demonstrace, se opravdu nelze ohánět nějakými minulými lumpárnami. Jsou to lidi buď provaření přímo, že v tom jeli také, nebo nepřímo jako členové příslušný stran.

1 0
možnosti
Foto

Demokracie rozhodla o vítězství ANO. Punktum. Víc o tom není třeba přemýšlet. Voliči byli tehdy dostatečně seznámeni se vším kolem ČH a pochopili, ti moudří, že jde jen o pokus hodit špínu na Babiše, který jim brání v polistopadových praktikách. Jak Babiš prohlásil v TV, do politiky vstoupil, protože už nechtěl dál sledovat čím dál troufalejší zkorumpovanost politiků, kterým nestačily 3% úplatky, aby nakonec chtěli 12 %. To jsou ti, kteří dnes žádají Babišův odchod. Kdo si přeje návrat starých časů, musí buď patřit mezi ně, nebo být padlý na hlavu.

3 0
možnosti

P57e58t39r 37B91u47r68i59a71n

16. 11. 2018 12:06

Babiš řekl. Punktum. Víc o tom není třeba přemýšlet.

Hezké ;-D

0 0
možnosti

A jak si ten konec představujete?

1 0
možnosti
Foto

Konec je pro mě vláda bez obviněných / stíhaných osob. Ať si vládne ANO, které vyhrálo volby, ale jde mi jen o to, kým jsme prezentováni a kdo je náš čelní představitel státu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 851x
Osoba se zdravým duchem a zdravou soutěživostí v těle. Sdílené zážitky se občas lépe prožijí, proto jsem se rozhodl si občas něco napsat.

Seznam rubrik