Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Co proti Burešovi pořád všichni máte? Andrej je skvělý vrcholový manažer. Nevýhoda je v tom, že pro Českou republiku je moc drahý a už si nemůžeme jeho záslužnou práci placenou ve stovkách milionů ročně dovolit. Navrhuji poděkovat, napsat skvělé pracovní doporučení, potvrdit zápočtový list a pustit ho zase jinam. Macháčkův palouk je naprosto ideální nové působiště pro takový formát člověka.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Babiš až tak moc neukradl ve srovnání se svými předchůdci. Směšné bylo Kalouskovo a Sobotkovo divadlo kolem Čapího hnízda a korunových dluhopisů, které upozadnilo závažnější problémy: 1. postupné zvyšování kvót pro pracovní místa, 2. tolerování rakovinotvorného glyfosátu a jiných neduhů v zemědělství. Babiš se bije v Bruselu za potravin, ale u nás vyrábí nejhorší šmejd. Až na třetím místě řadím dotace pro Agrofert, především na biopaliva, která životnímu prostředí víc škodí než pomáhají.

0 0
možnosti
ZH

Al Caponovi také neprokázali žádnou vraždu, přestože všichni věděli, že nějaké na svědomí má. Tak ho dostali na účetnictví. Babiš škodí širokospektrálně, tak ho dostanou třeba na dotační podvod.

0 0
možnosti
VM

Naprostý souhlas a karma.

A předpokládám, že za další mě asi spousta lidí nebude mít ráda. Dá se s tím dělat. Je třeba, aby si voliči uvědomili, že politici nejsou naši nadřízení, ale že jsou placení z našich daní a tedy podřízení - zaměstnanci.

Je třeba, aby byli politici kontrolovatelní a postižitelní i v mezidobí, ne že něco naslibují, pak si budou dělat co chtějí , tedy odpovědnost a odvolatelnost.

A v neposlední řadě zde musí být závazný opravný mechanizmus, kdy se k nějakému kroku může vyjádřit veřejnost - referendum - třeba církevní restituce byly ve své nepovedené formě protlačeny přes odpor cca 75% obyvatel.

No a nyní už mě rovnou popravte :-) proto já volím SPD.

2 0
možnosti
JH

Docela by mě zajímalo, jestli se v kontrolách dotací půjde dál? Nebo se po odstranění Babiše rychle skončí. Protože kdyby se mělo jít dál, tak si typnu. že se bude vracet caa 50 procent dotací. A ty peníze budou někde chybět. Jinak není to dlouho, co se všude psalo, že se málo čerpají dotace, z EU a že propadnou.

2 0
možnosti
ZH

Chybná úvaha. Dotace nyní přebývají jakožto instrument křivící a poškozující trh, tedy vlastně nikde chybět nebudou.

1 1
možnosti
JH

J23a97n 52H30y73n34e66k

4. 6. 2019 6:54

Tady se jenom křičí na Babiše a Agrofert. Proč se nekřičí na schvalovatele i žadatele na fotovoltaiku. Taje je ten největší tunel. Proč nekřičí ODS a TOP ? Protože jsou v tom namočeni.

2 1
možnosti
VM

Dořešme to, co se konečně začalo řešit, tedy Babiš. A pak pojďme řešit další. Přeskakovat od jednoho ke druhému nebo dokonce jednu levárnu obhajovat či bagatelizovat druhou je hloupé.

4 1
možnosti
RK

Kdyby se ty dotace využívaly od počátku na věci na které byly primárně určeny, nebo jak se alespoň plebsu tvrdilo, na co jsou určeny, tak by se tohle nemuselo s Agrofertem řešit. Ale když se různé dotace rozdělovaly na principu všimného a jánabráchismu, tak co již fčil. ROP Severozápad, Rath... A to je jen vrchol. Golfová hřiště, hotely, lyžařské areály, průmyslové parky bez průmyslu, silnice k rezidencím potřebných atd...

10 0
možnosti
RK

Nemyslím jen dotace z EU, ale i z rozpočtu ČR, nebo tzv. státní zakázky...

2 1
možnosti
PK

V jedné věci se alespoň co je jasně vidět se mýlíte.."Skvělý PR" ten skutečně AB nemá a je to zcela zřejmé z jeho diskusních reakcí, naopak si myslím, že by měl svůj tým vyměnit, pokud tedy chce i nadále zůstat v politice...

4 1
možnosti
Foto

Asi měnit netřeba. Spíše jej jen utvzujÍ. Znají zákonitosti trhu. A ty paltí i v politice. Ba tam až obzvláště;-)

2 0
možnosti
MB

Stále nechápu, o jaké kampani je zde řeč. Vidím pouze tu jednu = Bude lépe. Jsme svědky přímého přenosu - Jedinec, nemaje 1 tanku, bez ÚV, Marxe-Engelse - Si podmaňuje celý stát. Ten se pak stává výrobním prostředkem + přidávají se i další, mají profit. Nemusí podnikat, stačí funkce Hejtmana, poslance .Kolos se tak propojuje ...

Jmenovaný dluží 35 miliard Kč u bank. Ty jej výhodně úvěrují. Nejde ani o součet 0.5 mld. Kč, které by případně vracel - To jej nesloží. Jde o to, že ztratí Kredit důvěryhodnosti. Banky mu zvýší % sazeb, budou žádat další ručení ap. Pokud je důvěra u veřejnosti = Je důvěra u finančních ústavů. Obrovské propojení! Proto tedy - Kampaň, účelovka, nic vracet nebudu. To není ani pro ucho voliče (taky) = Hlavně pak pro bankéře!! Asi by se slušelo do doby vyřešení odstoupit. Nikdy! Jak splatím ty Dluhy !? Fakt, sranda - Ještě, že AB není ve střetu zájmů - Poctivější je, mu příznivci přímo ze mzdy posílat např. 1% na jeho rodinný BÚ. Zatím se to dělá zbytečnou oklikou ! ... :-)

5 3
možnosti
Foto

V jednom se poněkud mýlíte. Důvěra bank se neodvíjí dle důvěry ,,společnosti", ale ,,nálad" na kapitál. trhu;-)

6 0
možnosti
SB

Nepochybuji že za Babišem je toho hodně špinavého.

Nicméně nepochybuji ani o tom, že skutečný důvod, proč se to najednou proti němu tolik rozjelo, je někde úplně jinde než u těch špinavostí.

V politice to je tak, že dokud příslušný politik nikomu nepřekáží, tak se mu jeho prohřešky promíjejí. Jakmile začne překážet z nějakého důvodu, který oficiálně nemůže proti němu být použit, tak se vytáhne to, co sice špinavé je, ale za normálních okolností by se to přecházelo mlčením.

Kampaň proti Babišovi je ryze účelová, ale tím neříkám, že vylhaná.

Nemyslete si, že u politika, který by poslušně špalat tak, jak je požadováno, by někomu vadily nějaké čachry machry v přijímaných dotacích.

21 9
možnosti
ZH

A - to ho má nějak omlouvat? Mně třeba překáží taky. Z jednoduchého důvodu - zavádí totalitní praktiky a dělá takové zásahy do ekonomiky, že až přijde krize, bude z toho dost velký malér. Proto doufám, že krize přijde ještě za jeho působení, aby koblihy jasně viděly, že není žádný spasitel, ale škůdce No. 1.

9 11
možnosti
AM

A63d54a97m 62M77a70l98ý

3. 6. 2019 10:41

Tak se nám tu šíří nová konspirační teorie: Obchodní válka.

Po Babišovovi jde nějaká konkurenční skupina.

Že by pan Prchal vymyslel novou strategii. Heslo "Kalousek" už nezabírá.

V tomto případě je potřeba křičet zajistit, aby zločinci bylo zabráněno dále páchat další a další zločiny.

Je potřeba křičet: Zabraňte to mu zloději dál krást!

4 7
možnosti
Foto

Odpovědˇ máte již v nadpisu článku;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 851x
Osoba se zdravým duchem a zdravou soutěživostí v těle. Sdílené zážitky se občas lépe prožijí, proto jsem se rozhodl si občas něco napsat.

Seznam rubrik