Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Den má 24 hodin, takže můžou ve dne makat 24 hodin a odpočinou si v noci :-)

0 0
možnosti

R^

Logické řešení neočekávám!

Na testování chodit nepotřebuji. Naštěstí! To ještě nějak jde. Horší to bude s očkováním. V Německu mají vše již připravené a čekají na očkovací látku. U nás se teprve vybírá zmocněnec odpovídající za očkování! Asi budu mít smůlu. Budu se muset nechat infikovat po malých dávkách a vytvořit si imunitu sám!

:-)

1 0
možnosti
Foto

V České Republice se čeká na vhodné období pro očkování a to proti chřipce začíná v srpnu, takže máme času dost. Zřejmě při společném evropském nákupu vznikl tajný dodatek s pořadníkem a ČR si vylosovala březen, kdy se dá očekávat, že infekce přirozeně oslabí a očkování nebude mít už koho chránit ;-).

0 1
možnosti

R^

Na logické řešení nespoléhám!

A nežijte iluzemi! I lékaře využijeme, zneužijeme a odkopneme!

Testování se vyhýbám. Co by mi to pomohlo? Zatím jsem zdravý, a tak nikam nelezu. Ani na testování! Závažnější bude očkování. V německu již mají organizaci očkování připravenou, u nás hledáme zmocněnce na řízení očkování! A tak asi mám smůlu a musím se pomalu promořovat a vyrábět si protilátky sám!

:-)

0 0
možnosti
KV

A do těch center naženete koho, když ne zdravotníky? Pokud vím, očkování je možné jen pod lékařským dohledem a musí ho provádět vyškolený zdravotnický personál.

1 0
možnosti
Foto

jak jsem psal, zde bych viděl ideální možnost využít mediky - jedná se taky o zdravotnický personál...

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 851x
Osoba se zdravým duchem a zdravou soutěživostí v těle. Sdílené zážitky se občas lépe prožijí, proto jsem se rozhodl si občas něco napsat.

Seznam rubrik